keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Riiviö kasvaa vauhdilla !!


Viime postauksesta onkin jo kulunut pienoinen tovi, joten onhan jo korkein aika taas kertoa kuulumisia ;)

Viime postauksen jälkeen Pirkko onkin käynyt tehoste rokotuksella. Painoa oli kertynyt 13,5 kg. Sen jälkeen ei ollakkaan puntarilla käyty, et tän hetkisestä painosta ei ole tietoa ;) Ennen rokotuksia meille tuli riesaksi silmätulehdus, joka olikin aika tehokkaasti tarttuvaa, kun kaikki neljä koiraa sai sen sekä kaverin enkku sprinkku.

Käytiin neitien kanssa pyörähtämässä myös Nurmijärvellä kasvattajan luona. Pentutreffeillä/näyttelytreeneissä tapaamassa Pirkon sisaruksia ja loogisesti Saran lapsia ;) Paikalla olivat Adeleine, Fia, Tepa, Koda ja tietty Pirkko ;) Kakaroilla oli ihan hirmu hauskaa, mut välillä muistettiin tehdä vähän töitäkin elikkä seistä ja liikkua nätisti ja sitten taas rallattiin lujaa ;)

Muuten ei hirveesti oo mitään kauheen ihmeellistä kerrottava, ollaan lähinnä lenkkeilty ja vähän treenailtu ;) Agility hallilla myös käyty muutaman kerran ja Pirkosta onkin kuoriutumassa oikee agility raketti !! Tässä videot Saran ja Pirkon agituksesta :)

Sara


Pirkko


Sunnuntaina käytiin Oripäässä hiekkamontuilla juoksuttamassa koiria, muutamat kuvat sieltä tässä:





















Tällä kokoonpanolla oltiin reissussa: Nori, Kaisla, Halti, Sara ja Pirkko.


Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin lopetan tällä kertaa ;) Seuraavaa postatusta luvassa luultavasti mätsäreiden tiimoilta, mutta viimeistään Hyvinkään pentunäyttelyn tiimoilta ;)

Hyvä kevättä kaikille !!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti