lauantai 19. marraskuuta 2011

Vapaa-aika alkaa liian myöhään.

Harrastehauva Cara on viettänyt nyt muutaman viikon ei niinl laadukasta elämää ehkä omasta mielestään, koska elämä ei hetkeen ole ollut kovin tapahtumarikasta. Eli tosiaan olen ollut nyt n. 4vk työharjoittelussa Zoojataressa, jossa työaika on 10-18. Ja minä aamuunisena olen ollut laiska enkä ole jaksanut herätä niin aikaisin että olisin ehtinyt Caran kanssa lenkille ja treenaamaan. Ja kun tosiaan pääsen klo. 18 ei ole sen jälkeen ollut inspiraatiota lähteä tuonne pimeyteen susien syötäväksi. Mutta nyt aloitan viikon päästä Doghousessa työharjoittelun ja olen siellä kolme viikkoa. Joten toivon että siellä työpäivä loppuisi niiin että ehtisi valosaan aikaan edes lenkille, treenaamisen nyt voikin omalla pihalla tehdä vaikka pimeällä pihavalojen loisteessa.
Nyt kuitenkin olen päättänyt ottaa itseä niskasta kiinni ja pistää koirat kuntoon. Lenkkeilyä ja treeniä ja paljon. Suunnitelmissa olisi että saisi Caran tokossa niin valmiiksi että voisi 2013 startata kisaamisen. Ja miksei jo 2012, mutta luulen että se on jo liian aikaista, haaveilla siitä toki voi ja treenata niin että sen puolesta se voisikin olla jopa mahdollista.
Pyöränkin voisi taas ottaa käyttöön ja pyöräillä Caran ja Geenan kanssa vielä niin kauan kun se on turvallista (eli ei ole liukasta). Ja viimeistään sitten kun pyöräily käy liian uhkarohkeaksi voisi ottaa taas juoksu vermeet esille ja laittaa liuku esteet jalkoihin ja eikun menoksi.
Tokon lisäksi Caran kanssa pitäisi nyt treenata tuota irti pitoa, jotta vois ruveta lenkkeilemään metässä ja pellolla vapaana. Ison pähkinän antaa purtavaksi se, että jos Cara päättää jonnekkin lähteä ei neitoni osaa enää takaisin kotiin eli pitäisi ehkä hankkia Caralle navigaattori että osaa suunnistaa kotiin.
ATT:llä olisi 16.1.2011 pääsykoe agilityn alkeiskurssille ja olen miettinyt josko sinne lähtisi Caran kanssa kokeilemaan onneaan :D Josko päästäis alkeiskurssille ja päästäis alottelee agilityy ja sit näkis vähän oikeesti että tykkääkö Cara siitä.
Autoilussa on taas tullut takapakkia, Cara oli jo tosi kauan niin ettei oksentanut autoon ja nyt on kaksi viimeistä autoilu reissua oksentanut autoon. Mietin vaan että pitääkö sit vaan taas ruveta raijaamaan sitä joka paikkaan mukaan. Kun autoilun hirveys on taas palannut.
Tässä nyt tämän kerran sepostus ja toivottavasti nyt ehtii sit lenkkeillä ja treenialla taas koiruuksien kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti