perjantai 27. tammikuuta 2012

Hiihtoa ja vetopuuhia.



Nyt tulee tällänen lyhyt lyhyt postaus :D Lähinnä siitä mitä touhuiluja tähän päivään on kuulunut eli tosissaan LYHYT postaus. Eikä mikään teksti painotteinen :D Mutta koittakaa kestää, kyllä niitä pidempiä ja kattavampiakin postauksia on luvassa.

Tänään töiden jälkeen Koirat sai ensin olla pari tuntia pihalla omissa oloissaan ja Geena lähinnä kiukutteli ja tärisi kylmissään rappusilla. Cara ja Norppa taas riehuivat KOKO pari tuntia pihalla lähes taukoamatta ja ensimmäistä kertaa näin Carankin oikeasti painivan ja pyörivän siellä lumihangessa! Ne juoksi välillä tosi kovaa ja välillä ei niin kovaa ja käyttivät kyllä ihan koko pihaa hyödykseen. Ja möyriskelivät vähän väliä maassa ja leikkivät. Oli se kivaa katseltavaa, mutta ei Cara kyllä ollut kovin kaunista katseltavaa sen jälkeen :D Voitte vaan kuvitella minkä näköinen on tuo PITKÄ turkki kun se on aivan kuolassa ja näillä pakkasilla se kuola sitten jäätyi. Sanoisinko, että turkki ei ollut enää turkki vaan kasa jääpuikkoja.

Olen kaunis ja katselen äitiä ikkunassa <3

Norpotti ja Caarukka

Nori odottaa taas yhteistä leikki hetkeä.

Kun koiruudet olivat ulkona peuhailleet jonkun aikaa, päätin laittaa lämpimästi vaatetta päälle ja monot jalkaan. Geenalle valjaat päälle ja itelle vyö remmi kiinni koiriin, sukset jalkaan ja taas mentiin. Tänään hiihdettiin semmonen 4km. Luisto ei tänään ollut niin hyvä mitä viimeksi, joten ei ollut niin hvyä hiihtaa. Ei kuitenkaan mikään yber huonokaa. Molemmat jaksoi aika kivasti lenkin ja vauhti pysyi aika tasaisena. Yksi hullu koulutaxi kuski kaahaili sunintiellä ja meinasin kyllä haistattaa pitkät ja näyttää perään kera KV käsimerkkejä, mutta en sitte viitinny.

Lenkille lähdessä...ja kuka tekeekän kaiken työn.Vanha mummo tietenkin :D
Hiihtolenkin jälkeen meinasin, että nyt Cara on ehkä sopivasti väsynyt joten voisi olla hyvä hetki kokeilla ahkion vetämistä neidin kanssa. Siispä vein Geenan sisälle ja laitoin Caralle valjaat päälle...jotka olivat ehkä hitusen liian isot, tai ainakin reikiä olisi tarvittu lisää. Näillä kuitenkin pärjättiin. Cara ahkioon kiinni ja sai neiti muutaman nakin. Ei ollut hirveen stressissä ja paniikissa, koska nakit kelpasi. Tatu monta vuotta oli niin paniikissa, että ei nakki kelvannut. Tämä nakki testi on siis hyvä siinä mielessä että saa hyvän kuvan siitä jo mitä mieltä koira on jo alussa tästä vetotouhusta. No sitten lähdettiin liikkeelle. Alkuun Cara vilkuili paljon taakseen, että mitä IHMETTÄ mun perässä on. No kun alkujärkytyksestä oli selvinnyt otti suunnan suoraan eteenpäin ja eteni tasaisella käynnillä eteenpäin. Muutama ravipätkäkin otettiin ja silloinkin oli tosi tasaista menoa.Tämä eka pätkä oli ihan tyhjällä ahkiolla. Sitten mentiin takaisin omalle pihalle ja täytin ahkion puilla ja Cara sai vetää kuorman ulko-ovelle. Sekin meni hyvin vaikka taakkaa olikin aika paljon. Olen kyllä kaikinpuolin TOSI tyytyväinen. Hyvä Cara!
Ennen kuin lähdettiin liikkeelle.

Ja sitten jo liikkeellä.

Ja puukuorma valmis.



Nori treenaa...(ei tosin ole = Cara harrastehauvana, mutta laitampa nyt kuitenkin)

Luoksetulo

Hyppy


Tässä taisi olla tämä tämän kertainen päivitys. Tulikin pidempi mitä ajatus oli :D Hups!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti