maanantai 16. tammikuuta 2012

Mätsäreitä, lenkkeilyä, tokoilua ja työharjoittelua.

Taas on ikävästi kulunut aikaa viime päivittelyistä. Tämän vuoden tokat mätsärit oli lauantaina 14.1. Cara jaksoi hyvin pitkän päivän (mentiin jo yhdeltä kun mentiin katsomaan kun kaverini oli pentu kehässä) oma kehä alkoi vasta 15...tai piti alkaa, mutta kas kummaa se oli myöhässä. Kun vihdoin alkoi meidän kehä, oli Caraa vastassa näyttelylinjainen sakemanni. Cara sai punaisen nauhan, mutta punaisten kehässä ei sitten enää pärjätty. Mukana oli neljä afgaania Caran lisäksi kaksi sai sinisen ja kaksi punaisen. Molemmat punaisen saaneista putosi ennen Caraa. Eli voin olla tyytyväinen jo siihen, että voitettiin kaksi saman rodun edustajaa joiden taso kyllä oli melko heikko. Caran esiintymiseen olin myös tosi tyytyväinen.
Ihunainen Caraseni odottelee pääsevänsä kehään.

Punaisten kehä

Punaisten kehä.

Punaisten kehä.
Mätsärit kun vihdoin päättyi, vein kaverini kotiin ja kuinkas ollakaan jäätiin Caran kanssa sinne viettämään iltaa. Cara sai seurustella uuden koirakaveri-Kaislan kanssa.
Cara otti kyläilessä rennosti pipo silmillä.

Kaisla

Cara ja Kaisla

Näin me vietettiin iltaa.
Harrasterintamalla alkaa nyt todella tapahtumaan. Luonnetesti on 12.-13.5. Ja TOKO ALO kokeesta suunnittelin, että kokeiltais Caran kanssa josko heinäkuussa päästäisiin. Silloin olis Mustialassa koe joka on lähinnä tässä vaiheessa ilmoitetuista kokeista. Elikkä heinäkuussa kokeeseen ellei nyt aiemmin ole lähempänä. Uskon kuitenkin siihen, että Cara on tuolloi koevalmis tämän hetkisten treenien perusteella. Caran kanssa oli jonkun verran taukoa toko rintamalla, mutta nyt kuitenkin ollaan aktivoiduttu Caran kanssa ja kun kuitenkin suunnitelmmana tuo koe kesällä niin pitää treenailla ahkraan, että pysytään tavoitteessa. Tauko teki Caralle kuitenkin TOSI hyvää ja on saanut vielä lisää intoa ja potkua tuohon tottisteluun. Työskentely on tiivistä ja kontakti löytyy lähes tulkoon koko ajan. Käännöksissä pysyy kivasti mukana ja sivulle tulo alkaa kuulumaan jo näihin ymmärrettyihin liikkeisiin. Hyppy este joka on ollut se vahvin on nyt alkanut tökkimää joten sitä pitää treenailla. Paikalla makuu lunnistuu jo hyvin ja tottelee maahan käskyä jo nopeammin. Rintamasuunnan kun saisi suoraksi vielä niin perfecto. Ehkä me todella ollaan koe valmiita jo ennen heinäkuutakin :D

Perjantaina tuli päätökseen viimeinen pieneläin harjoittelu jakso, jonka tein Doghousessa (1 viikko joka oli vielä tekemättä). Cara oli mukana kahtena päivänä. Tänään aloitin harjoittelun tuttumme kanalassa ja ensimmäinen päivä meni mukavasti ja pikku tipuset oli SUPER SÖPÖJÄ.

Ja ikävät uutiset vielä lopuun. Torstaihin tai perjantaihin asti joudun olemaan ilman autoa sillä "Pienen pieni Martti sairastaa, häntää hellikäämme." Tuli käytyä Martin kanssa vähän ojassa (ei pahasti). Martin pakoputki otti himan nokkiinsa ja odottaa nyt että autotohtori iskä ehtii laittamaan pikku Marttiseni jälleen kuntoon...toivottavasti. Martin elämä alkaa tosin olemaan jo päätöksessään, mutta kyllä siitä vielä olisi kiva saada toimiva auto.

Tässä taisi olla tämän kertaiset postaukset. Ja lauantaina onkin jo Winter Dog Show joten siitä viimeistään seuraavaa postausta tänne :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti