torstai 5. joulukuuta 2013

2vk, valoa pimeyteen ;)



Nyt olen kyllä päivityksen kanssa pahasti myöhässä, sillä taaperoillahan tuli jo tiistaina 2vk täyteen ;) Nyt kuitenkin sain jotain aikaiseksi, lähinnä viivästymisestä johtui se kun ei ollut postattavaa kuvamateriaalia kun muistikortti oli täynnä.

Tiistaina tosiaan tuli 2vk täyteen ja joku ehkä pohtii mitä tuo otsikko tarkoittaa ?? Luntako ?? No joo onhan sitäkin toki tullut, mutta pentuihinhan se toki liittyy !! Meillä alettiin viikko sitten torstaina vähän siritellä silmiä ja nyt jo nähdään tämä suuri ja ihmeellinen maailma ja ehkäpä jo kuullaankin jotain ;)

Viikko sitten oli myös ensimmäinen kynsienleikkuu ja noilta super eläväisiltä ja liikkuvilta pennuilta ei se ollut kovin helppoa suorittaa ;) Niin ja ollaanhan me päästy jo jauhelihankin makuun, NAMS oi mitä herkkua ;)

Painoa ovat heput keränneet ihan mukavasti, tuplattu jo lähtöpainot ;)

Tämä postaus on tekstin puolesta kovin lyhyen läntä, kun ei noista vielä oikein ole muuta kuin kuvallista inffottavaa kun ei ne paljon muuta tee kun nukkuu ja syö. Vähän jo jotain pientä huojuvaa leikkiä yritetään mutta ei oikein muuta ;)

Mutta nyt niitä ehkä kuitenkin eniten toivottuja...KUVIA 2vk vauvoista...ei tolla liirum laarum tekstillä niin väliä. Kuvathan ne kertovat enemmän kuin 1000 sanaa !!

Koko kööri Kermit-keinoemon kanssa. Kermit-keinoemo hoitaa Saran hommat mm. pissa ja kakka tauon aikana ;)

Täsä mee ollaan, enkä edes yritä kertoa teille kuka on kukin. 

Keijo-keinoemo ja minimies.

Koko Jengi Keijon kanssa ;)


Jätkät

Golden pojat 

Jätkät jumppatunnilla

Toinen golden poika ja luultavasti Pikku-T

Prinsessat

Katujyrä tekee tietä itelleen ;)

Kukkaistyttö <3 <3 <3

Sara ja kakrut

Antennihännät maitobaarilla <3

Lissu naureskelee (haukottelee)
Siinä kaikki tällä kertaa !! Toivottavasti saisin ehkä jo ensi kerralla jotain videon tynkää pentulaatikon kiitäjistä ;)

P.S. Jotta ei olis ihan vaan pelkkiä pentuja niin oltiin Aletan kanssa lauantaina Hyvinkäällä mätsärissä. Mukana Trolli, Olga ja Maija. Afgaanit handlas Aletta: Trolli SIN-1 BIS-2, Olga SIN-ei sij. Minä ja Maija päästiin ekaa kertaa kokeilemaan miten meiän yhteistyö sujuu. Kyllähän se PUN-4 sijalle ylsi !! Mut kukapa nyt noin söpöä tyyppiä olis sijottamatta <3 MAIKKI <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti