tiistai 10. joulukuuta 2013

3vk ja 10 suuta naskaleineen ;)



Niin se aika vaan rientää, tänään ovat pennut jo 3vk. Itsestä vaan tuntuu, se päivä kun pennut putkahtivat maailmaan oli vasta ihan eilen ;) Miten tämä aika rientääkään näin nopsaan.

Ja en tiedä mitä nopean kehityksen maitoa Sara noille mukuloilleen oikeen syöttää, mutta ainakin ne on joka asiassa kehitystä edellä. Kun hvyä että olivat ehtineet kaikki syntyä kun jo osa karkaili äitin vierestä seikkailemaan omia seikkailuja. Reilu viikon ikäsenä avattiin jo silmät ja nyt ihan oikeesti meillä on jo hampaatkin !! Mitäköhän nää tyypit vielä keksii ;)

Tänään 3vk kunniaksi maistellaan vähän jo nappularuokaa. Hyvin turvotettuna ja yksi pipana/kuono. Jauhelihaa ollaan jo syöty yli viikko ja se onkin jotain niin hyvä lapsosten mielestä ;)

Edellispäivänä otettiin mukuloista uusia yksittäis kuvia ja niitä siis luvassa pian ;)

En tiiä mikä tässä teksti osuuden keksimissä on aina niin vaikeeta, ei vamaan oo sit niin paljon semmosta oikeeta aihetta kirjottamiseen ja kun ei noista pennusita hirveesti mitään luonteen tynkää vielä saa niin ei sitte viitti väkisin vääntämällä tekstiä saada aikaan kun kaikkihan sen sitte tajuaa jos se teksti on väkisin aikaan saatua ;) joten yritetään saada nää blogi päivitykst sit enemmän kuva painotteiseks ja vidoita kunnes on jotain aiheita enemmän misät kirjottaa ;)

Nyt siis kuvia terroristi pakolaisista :P

Tenho


Pirkko <3

Tenho

Vaalea brindl ja pikinaama 


Tenho äiteen hellässä huomassa



Pikku pikku tassu <3


5. poika
5. poika

1. tyttö

1. tyttö esittelee kävely taitojaan

Little princess <3

Pikinaama

Pikinaama

Kukka tyttö lentoon läddossä ;)

Kukka tyttö

Kukka tyttö

Liza

Liza

Minimies lipaisee

Minimies

Minimies

T

T

Pirkko

Pirkko

Tenho

Tenho

10. tyttö

10. tyttö
Olin ajatellut että olisin laittanut teille videonkin pennuista, mutta valitettavasti koneet eivät suostu kanssani yhteistyöhön enkä saa teille sitä videota nyt laitettua. Mutta älkää hätäilkö YRITÄN kotona käydessä saada ne ladattua tänne ;) Toivon ainakin että onnistun!!

Perjantai, lauantai ja sunnuntai vietetään messarissa Haltin kanssa ja tietty HYVÄN seuran kanssa ;) Eli alkuviikosta saattaa metsän asukeillakin olla teille jotain asiaa ;)

Näihin söpöily kuviin lopettelen tällä erää ja jotain pientä luvassta taas toivottavasti viimeistään viikon päästä ;)



2 kommenttia:

  1. Onhan ne aika valloittavia hurmureita, vielä en tiedä miten kykenen niistä erota kun ovat luov. Onneks yks lähtee mukaan ♡

    VastaaPoista