lauantai 4. tammikuuta 2014

6vk ja Saran äippä loma loppu ;)



Jos 5vk tuli täyteen jouluaattona niin 6vk tulikin täyteen uudenvuoden merkeissä. 6vk synttäreiden kunniaksi paukuteltiin siis oikein raketteja ;)

Valitettavasti olen ollut tässä viimepostauksen jälkeen erittäin laiska valokuvaaja, joten tämä päivitys tulee olemaan KOVIN niukka ja vähä kuvainen. No mutta pitäähän tämäkin päivitys kuitenkin tehdä on sitä materiaalia tai ei ;)

Pennun palluttelijoita on käynyt ihan mukavasti ja Sarankin äitiysloma päättyi eilen ja lähdettiin neidin kanssa takaisin kotiin. Joten jatkossa mulle ei pahemmin tuota materiaalia pennuista tule. Eli "pentublogi" alkaa olla tässä. Jatkossa saamme seurata vain yhden lapsen elämää useasti. Ehkä joskus täällä vilahtelee pikku neidin sisaruksiakin kukas sitä tietää.

Eilen tosiaan pakattiin kamat autoon ja ajetltiin kotia kohti ja päätettiin yksi antoisa muutaman kuukauden seikkailu elämästä. Sen taipaleen aikan oppi paljon uutta ja ihmeellistä, mistä saattaa jatkossa olla hyötyä kuka tietää ;) Nyt kun aletaan palaamaan Saran kanssa normi arkeen. Alkaa operaatio karvat takaisin ja kohti veteraani kehiä !! Parisen viikkoa vietetään Saran kanssa kaksisteen (kissoja unohtamatta), mutta sitten saapuukin pikku terroristi ja hiljaiselosta ei tietoakaan !! Nyt tosiaan keskitytään unohtamaan ne pennut ja panostetaan kauneuteen ;)

Ja kun tosiaan lomat on lusittu, niin nyt alkaa taival kohti paluuta TOKO-kentille. Paluuta ennen Halti aloittaa TOKO-uransa näillä näkymin maaliskuussa ja sen jälkeen aletaankin pohtimaan Saralle kokeita ja Haltille lisää kokeita. Tokon lisäksi kaivetaan ne kadonneet lihakset takaisin ja panostetaan Saran kunnon lisäksi ihan tuohon meikäläisen omaan kuntoon. Mutta nyt kun elellään nykyään SIVISTYKSEN parissa jossa ympärillä on enemmän ihmisiä kuin metsän eläimiä, niin lenkki ja treeni seurasa ei varmasti ole puutetta. Ja parasta on tietenkin se että ne treeni mahdollisuudet on huomattavasti lähempänä mitä Sunin perämetsässä ;) Vanton tila (agility) ja TPH:n kenttä (TOKO) ovat lähellä joten ehkä Haltin kanssa päästään agittamaan ja joskus ehkä päästään kisa tantereelle asti. Saran kanssa jatketaan edelleen agilityä ainakin mielen virkistys ja hauskan pito mielessä vastapainona TOKOlle, mutta kuka tietää lähdetäänkö möllittelemäänkin ;) Sen näkee sitten mite vuosi tuo tullessaan.

Nyt kuitenkin ne vähäiset kuvat ja sitten loppuun vielä vähän 2014 haasteita Saran ja terroristin suhteen ;)

Näin Sara vietti uutta vuotta ;)

Trolli leikkii kiltisti Ekan ja Lizan kanssa <3

Trolli, Eka ja Liza
Näin Sara naatiskelee kun pääsi KOTIIN !! Ja Niin kuin huomaatte myös Keijo on päässyt vieroitukseen ;)


Tästä lähdetään operaatiossa kadonneen turkin metsästys ;)

Ja sitte niitä haasteita vuodelle 2014

SARA
- Löydetään kadonnut turkki
- Tokon saralla toivottavasti saataisiin vielä kaksi ALO-1 tulosta ja saataisiin TK1, sekä jos saataisiin ALO:n liikkeet kuntoon ja päästäisin starttaamaan ALO ;)
- Vika serti !!
- Agilityssä mölleillään
- Maastoja ??
- Yritetään pitää lapsiin yhteyttä

TERRORISTI
- Opetellaan ALO luokan liikkeitten alkeet ainakin
- Tutustutaan agility esteisiin
- Startataan näyttely ura
- Tehdään viehe tutuksi ja pingotaan perässä kovaa
- Yritetään pitää sisaruksiin yhteyttä

 Siinä ne tärkeimmät varmaan tällä kertaa. Ja älkää kuvitelkokaan että tämä blogi hiljenisi kun on sanottu pennuille heipat ei toki. Nyt täällä seikkailee aktiivisesti vain Sara ja terroristi, ja toivottavasti välillä myös muut Nabila's P-pentueen jäsenet ;) Nyt kuitenkin heipat kaikille ja kuulemisiin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti