sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Top Dog Show ja afgaanirallia ;)



Hui miten tiheetä päivitystä !! No tää nyt ei tuu olee mikään ihmeellinen päivitys, aika kuvapainotteinen, mutta päivitys ku päivitys ;) Tämä viikonloppu onkin mennyt Winter Top Dog Shown ja ulkoilun merkeissä.

Saralla oli perjantaina hieroja. Olin ihan jopa yllättynyt että ei ollut mitään enempää jumeja tai muuta. Olihan siinä aikamoinen työ kantaa tuota mukula määrrää mukana monta viikkoa. Selkä oli hieman jumissa ja hieman seisoi toispuoleisesti, mutta ei mitään enempää. Hierojakin oli yllättynyt siitä miten hyvin palautunut synnytyksestä tuon mukulamäärän kanssa ja että oli oikein hyvän näköinen tuore äiti, siis kun karvojen kadotusta ei oteta huomioon ;)

Saara (pikkusiskoni) tuli perjantaina yökylään. Saara pääsi mynämäelle kokeilemaan Pippa ponia ja tykkäsi kovasti ;) Ja olin oikein ylepä siitä miten hienosti meni vaikka oli vieras poni ;) Täytyy sanoa että pirun määrätietonen ja periksiantamaton neiti se on ;) Pippa koitti kovin väittää että ei laukata, mutta sitkeydellä ja päättäväisyydellä ne yhet nostot saatiin kumpaankin suuntaan !! On kyllä huima kehitys tapahtunut kahdessa vuodessa !! Ei aina uskois että Saara ratsastanut vasta 2v ;)
Lauantaian käytiin Saaran kanssa pyörähtämässä Turun näyttelyssä ja sieltä tarttui Pirkolle (ehkä vähän Sarallekkin) tuliaisiksi pari treeni lelua ja hihna ;)

Pinkkiä pinsessalle ;)

Sit muutama muu kuva tähän väliin.

Äidin ja tyttären leikkihetki ;)

Äiti muori <3

Löydettiin rakkuuni autosta ja siitähän Pirkko riemastu...totesin tämän jälkeen että Pirkko RAKASTAA vinkuleluja !!

Hubutus <3

Pirkko Keijon kimpussa ;)

Pirkolle ilmoitin heti että tämä kuuluu sitten niihin leluihin joka on yöt piilossa taikka siirtyy vain treenileluksi jostain kumman syystä ;)

Ollaan nyt harjoteltu Pirkon kanssa istumista ihan ruuan kanssa. Elikkä sen ruoka kupin saa heti kun istuu. Ja olen kyllä TODELLA yllättynyt siitä miten hirmu nopeasti neiti hiffas tän jutun. Nyt riittää kun antaa käskyn kerran niin neiti istuu heti !! Sit tarvii enää oivaltaa toi OLE HYVÄ käskyn tarkutus ;) Se on niin kovin vaikeaa. Ollaan myös treenattu päivä ruokien yhteydessä sivulle tuloa ja parin askeleen seuraamista. Yleensä 10-20 nappulan verran eli tosi lyhyitä ja sitte saa ihan kupin nenän eteen. Sivulle tuloa alkaa ymmärtämään niin hyvin mitä nyt ton ikäseltä pennulta voi odottaa, seuraamisessa se liikkeelle lähtö on vaikee ei oikeen ymmärrä että voi lähtee liikkumaan kun mäkin lähden ;) hassu pikku pentu.

 Ja näin käytännössä tämä meidän ruoka hetki eli tosiaan se OLE HYVÄ käskyn merkitys pitäis vielä oivaltaa <3

Tänään siivoiltiin Pirkon kanssa, hän oikein kovin yritti auttaa mm. moppaamisessa ;) imurointikin ois ollu kivaa !! Siivoomisen jälkeen lähdettiin pihalle rallittamaan...joten ehkä voitte jo arvattikin että seuraavaksi on luvassa rallittelu kuvia Saran ja Pirkon tapaan ;) Pahoittelen kuvien erittäin huonoa laatua :(

Lenkille lähdössä.

Äitee on sitä mieltä et etkö sä pentu tajuu nyt kuuluu juosta ;)



Tajus se pentukin sen mitä oikeesti pitää tehä ;)

IIK APUA !!!! ÄITIIII rajota vähän, ookko vähän sekasin ;)



<3









Jälleen videota, Pirkon tyylinäyte luoksetulosta ;)
 

Sitte tultiikin sisälle nukkumaan ;) mä kylläkin katoin telkkaria ja odotin iskää asennus hommiin...

Äijät !! Isi ja poeka ;)

Jälleen isi ja poika...poika vaan vaihtu ;)

Niilo-Nokkela <3

Sara huilii lenkin jälkee ;)

Pirkko o ihan kujalla ;)

Hubutus <3

Huggis <3

Hugo äijä !!

Ja sitten näin loppuun vielä Pirkon 8,5 vk posetus !!



Hyvää yötä kaikille !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti